خرید ممبر تلگرام,خرید ممبر واقعی تلگرام

خرید ممبر تلگرام - خرید ممبر واقعی تلگرام - فروش ممبر واقعی تلگرام

خرید ممبر تلگرام
ممبر تلگرام - خرید ممبر تلگرام
خرید ممبر تلگرام خرید ممبر تلگرام,فروش ممبر واقعی تلگرام,افزایش ممبر تلگرام

آموزش کامل بلاک و آنبلاک در اینستاگرام

آموزش کامل بلاک و آنبلاک در اینستاگرام

یکی از ویژگی‌های مفید هر شبکه اجتماعی قابلیت مسدود یا بلاک کردن افراد است. در این آموزش به بلاک و آنبلاک کردن اینستاگرام برای کاربران تازه‌کار می‌پردازیم

اگر فردی در اینستاگرام برای شما ایجاد مزاحمت کرده و یا نمی‌خواهید به هیچ‌وجه به شما دسترسی داشته باشد بهترین راه بلاک کردن آن فرد است.

بلاک کردن در اینستاگرام به چه معناست؟

بلاک کردن یک کاربر در اینستاگرام به این معنی است که آن فرد نمی‌تواند پست‌ها (تصاویر و ویدئوهای) شما (حتی عمومی) را ببیند، امکان ارسال درخواست فالو برای او وجود نخواهد داشت، استوری‌های شما برایش قابل مشاهده نخواهد بود و همچنین امکان ارسال پیام شخصی (دایرکت) به شما نیز از بین خواهد رفت.

توجه داشته باشید اگر پروفایل شما در اینستاگرام عمومی یا Public باشد افراد بلاک شده کماکان می‌توانند پروفایل شما را پیدا کرده و از تعداد فالورها و فالویینگ‌های شما و همچنین پست‌هایتان اطلاع داشته باشند اما امکان ارسال درخواست، مشاهده لیست فالورها و یا مشاهده پست‌ها وجود ندارد. اگر نمی‌خواهید فردی به هیچ‌وجه شما را در اینستاگرام پیدا کند بهتر است اکانت خود را در حالت خصوصی یا Private قرار دهید.

توجه: گفتنی است در حالت عمومی امکان مشاهده تصاویر و پست‌های شما به راحتی از طریق وبسایت اینستاگرام و یا با ساخت اکانت جدید امکان‌پذیر است و حتی در حالت خصوصی نیز می‌توان تصویر پروفایل شما را به راحتی از وبسایت مشاهده کرد. همچنین کاربران می‌توانند از طریق وب‌سایت‌ها و یا روبات‌های مختلف تلگرامی (مثل InstaBox) تصاویر پروفایل تمامی کاربران را مشاهده و ذخیره کرده و یا تمامی پست‌های یک پروفایل عمومی را یکجا دانلود کنند. این قابلیت ارتباطی به بلاک کردن ندارد و نمی‌توانید از آن جلوگیری کنید.

 

در اینستاگرام چگونه بلاک کنیم؟

block instagram آموزش کامل بلاک و آنبلاک در اینستاگرام

بلاک کردن در اینستاگرام کار ساده‌ایست. کافیست به پروفایل فرد مورد نظر مراجعه کرده، دکمه سه نقطه بالای صفحه و سمت راست را لمس کرده و گزینه Block را انتخاب کنید. سپس Yes, I’m Sure (بله من مطمئنم) را فشار دهید. به این ترتیب دکمه Follow به Unblock تغییر خواهد کرد تا با فشردن آن بتوانید فرد را آنبلاک کنید.

در اینستاگرام چگونه فردی را آنبلاک کنیم؟

unblock instagram آموزش کامل بلاک و آنبلاک در اینستاگرام

همان‌طور که گفتیم کافیست به پروفایل فردی که او را آنبلاک کرده‌اید مراجعه کنید و روی دکمه بزرگ Unblock ضربه بزنید.

البته اگر فرد مورد نظر نیز شما را بلاک کرده و یا نام کاربری او را از خاطر برده‌اید می‌توانید از روش بعد استفاده کنید:

چگونه لیست افراد بلاک شده را در اینستاگرام مشاهده کنیم؟

اگر می‌خواهید ببینید چه افرادی را بلاک کرده‌اید و یا نام کاربری فرد بلاک کرده را به یاد ندارید کافیست ابتدا به پروفایل خود مراجعه کرده و روی سه نقطه بالای صفحه ضربه بزنید. سپس در زیرمجموعه ACCOUNT به دنبال گزینه Blocked Users بگردید و آن را انتخاب کنید.

instagram blocked users آموزش کامل بلاک و آنبلاک در اینستاگرام

حالا لیست تمام افرادی که آن‌ها را بلاک کرده و اکانت آن‌ها هنوز فعال است را مشاهده خواهید کرد. به این ترتیب می‌توانید با ورود به صفحه هرکدام و لمس گزینه Unblock آن‌ها را از حالت بلاک خارج کنید.

توجه کنید بلاک و آنبلاک کردن یک فرد به‌صورت متداوم و پی‌درپی ممکن است به محدود شدن اکانت شما منجر شود پس بهتر است در این کار زیاده‌روی نکنید.

آیا افراد متوجه بلاک کردن ما خواهند شد؟

خیر اگر فردی را بلاک کنید هیچ پیامی برای او ارسال نخواهد شد. تنها اگر او فالور شما باشد از لیست فالورهایتان حذف خواهد شد.

چگونه متوجه شویم کسی ما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟

اگر اکانت فرد مورد نظر شما عمومی یا Public باشد و شما را بلاک کند کماکان می‌توانید با جستجوی نام کاربری او به صفحه‌اش وارد شده و تعداد فالورها و پست‌های او را ببینید اما تصاویر برایتان قابل مشاهده نخواهد بود.

اگر اکانت فرد مورد نظر شما خصوصی یا Private باشد و شما را بلاک کند قادر نخواهید بود با جستجوی نام کاربری او صفحه‌اش را پیدا کنید. اگر پروفایل فرد مورد نظرتان با اکانت‌های دیگر قابل مشاهده بود او شما را بلاک کرده است.

آیا با بلاک کردن فردی لایک‌ها و کامنت‌های او از پست‌های من حذف خواهد شد؟

خیر لایک و کامنت‌های افراد بلاک شده از پست‌های شما حذف نخواهد شد. کامنت‌های مورد نظر را می‌توانید به راحتی با لمس و انتخاب گزینه سطل آشغال حذف کنید.

آیا فرد بلاک شده می‌تواند کماکان مرا در اینستاگرام منشن کند؟

بله. فرد بلاک شده کماکان می‌تواند با نوشتن @ و نام کاربری شما را منشن کند اما این منشن در بخش Activity اینستاگرام شما ظاهر نخواهد شد. اگر کسی را بلاک کنید و نام کاربری خود را تغییر دهید او دیگر قادر به منشن کردن شما نخواهد بود مگر این‌که نام کاربری جدید را بداند.

آیا فرد بلاک شده می‌تواند لایک‌ها و کامنت‌های مرا ببیند؟

بله. لایک‌ها و کامنت‌های شما برای افرادی که آن‌ها را بلاک کرده‌اید کماکان قابل رویت خواهد بود البته در صورتی‌که لایک و کامنت مربوط به یک پست عمومی و یا پست شخصی باشد که هر دو آن را فالو می‌کنید.

آیا افراد بلاک شده می‌توانند مرا در تصاویر تگ کنند؟

خیر افرادی که آن‌ها را بلاک کرده‌اید نمی‌توانند شما را در تصاویرشان تگ کنند. توجه کنید تگ کردن با منشن کردن متفاوت است.

 

لینک های دانلود